Valutaer:
Forside ::  Privacy Notice

Privacy Notice

Fortrolighed
www.e-panels.eu er forpligtet til at respektere dit privatliv og anerkender dit behov for at beskytte de personlige oplysninger, som du deler med os på denne hjemmeside. Som du måske ved, når du besøger websteder på internettet, ejeren af ​​webstedet har evnen til at indsamle oplysninger om dig, fra dit navn og adresse til din shopping præferencer. Vores mål er at holde sig til de principper, der er fremsat i denne fortrolighedspolitik og overholde alle gældende love, der er designet til at beskytte dine personlige oplysninger.
POLITIK OPDATERINGER
www.e-panels.eu kan opdatere denne fortrolighedspolitik fra tid til anden. Når vi foretager en ændring, vil vi sende den opdaterede politik på denne side. På den måde kan brugerne holde sig orienteret om vores indsamling af oplysninger politikker. Derfor anbefaler vi, at du konsultere denne side ofte, så du er klar over vores opdaterede politikker.
PERSONOPLYSNINGER
"Personlige oplysninger": alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, en for- og efternavn, et hjem eller anden fysisk adresse og en e-mail-adresse eller andre kontaktoplysninger, enten på arbejde eller derhjemme . Generelt kan du besøge vores websider uden at fortælle os, hvem du er eller afsløre personlige oplysninger om dig selv. Hvis du vælger at give os dine personlige oplysninger på denne hjemmeside, kan vi overføre disse oplysninger inden for hermes eller at Hermes tredjeparts tjenesteudbydere.
Sikkerhedstjeneste Vi forstår det er yderst vigtigt at beskytte sikkerheden af ​​dine personlige oplysninger, som du deler med os. Men desværre ingen dataoverførsel over internettet kan garanteres at være 100% sikker. Som et resultat, mens vi stræber efter at beskytte dine personlige oplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheden af ​​de oplysninger, du sender til eller fra vores hjemmeside, og du gør det på egen risiko.
Tilbage
Copyright © 2020 www.gvgitalia.eu. All Rights Reserved